اطلاعات عمومی

بررسی سیستم های All in One

All in one چیست؟!

All in One یک طراحی خلاقانه می‌باشد که ترکیبی از سیستم کامپیوتری به علاوه ی تبلت است و به طور همزمان کار هر دو سیستم نام برده را انجام می‌دهند. لذا با خرید یک کامپیوتر All in One، تمامی موارد دلخواه دو دستگاه را می‌توان در یک دستگاه به طور همزمان داشت. طراحی این کامپیوترها بسیار شیک و جذاب است و مطمئناً استفاده از آن دلنشین تر از استفاده از سیستم های کامپیوتری خواهد بود. پس هر گاه از کامپیوتر های All in One صحبت می‌کنیم منظورمان همان کامپیوترهای چند منظوره ای است که تمامی قطعات سخت افزاری کارت گرافیک، رم، اسپیکر، حافظه ی هارد و …. در یک مانیتور تعبیه شده اند. لذا کامپیوتر همه کاره یک مانیتور است که قطعات سخت ازفاری آن در پشت نمایشگر قرار داده شده است.

 

ویژگی های این سیستم

معمولاً این دستگاه‌ها صفحه نمایش LCD یا جدیداً LED دارند. این صفحه نمایش باریک و پیشرفته فضای کمتری اشغال می‌کند که از نقاط مثبت این دستگاه به شمار می‌آید.

در بعضی مدل‌ها صفحه نمایش لمسی است و بدون موس و کیبورد هم می‌توانید با رایانه کار کنید.

مدل‌های نسبتاً قدیمی قطر بزرگی دارند و وزنشان هم زیاد است اما در مدل‌های جدید با کوچکتر شدن قطعات، ابعاد و قطر رایانه‌های آل این وان آنقدر کم شده که به راحتی نمی‌شود فهمید که با یک مانیتور روبرو هستید یا یک رایانه پیشرفته آل این وان.

 

 

مزایای All in one

All in one ها تا 86 درصد در مصرف برق صرفه جوئی می کنند. (این دستگاه نیاز به آداپتور دارد). در طراحی این دستگاه دو عنصر فشردگی و نظم لحاظ شده است بنابرین کارآمد و دارای طراحی ارگونومیک است. All in one ها دارای درگاه ها و پورتهای ورودی و خروجی متعدد بسته به نوع دستگاه هستند.کیفیت تصویر در این دستگاه ها عالی و فول اچ دی است و امکان نصب آنها بر روی دیوار وجود دارد. این دستگاه دارای مشخصات فنی روز دنیا متناسب با نوع کاربری است و با توجه به امکانات، کیفیت و فناوری بکار رفته در آنها از قیمت مناسبی برخوردارند.

در این نوع سیستم ها امکان ارتقاء برخی قطعات مثل هارد، رم و پردازنده وجود دارد.All in one ها از پنل هایی با طراحی ارگونومیک، زیبا و کاربردی برخوردارند. در نهایت در بررسی مزایا و معایب به این نکته می رسیم که حذف سیم های متعدد و اضافی از دور دستگاه در مدلهائی که ماوس و کیبورد آنها وایرلس می باشد نظم خاصی به این دستگاه بخشیده است. در اختیار داشتن یک صفحه نمایش لمسی بزرگ از 18 اینچ تا 27 اینچ با قابلیت تک لمسی و چند لمسی (MULTI TOUCH OR SINGLE TOUCH) از دیگر ویژگی های برجسته این دستگاه است.

 

معایب All in one

زود قدیمی میشوند!

از همان ابتدا، به نسبت هزینه ای که پرداخت می کنید، All In one ها سخت افزار ضعیف تری را در اختیارتان قرار می دهند و بر همین اساس، احساس شما مبنی به نیاز آن برای بروز رسانی شدن، زودتر از آنچه تصور می کنید فرا خواهد رسید.

کامپیوترهای امروزی، قابلیت آن را دارند که عمر بسیار بالایی داشته باشند اما پس از گذشت 4 یا 5 سال، نشانه هایی را نیز در اختیارتان قرار می دهند که ناشی از پا به سن گذاشتن آنهاست. این داستان، برای کامپیوترهایی که در همان زمان خرید بروز نبوده اند سریع تر نیز رخ می دهد.

متاسفانه AIO ها، سریع تر از نمونه های عادی، پا به سن گذاشتن خود را نمایان می کنند. شما در کامپیوترهای دارای کیس، به راحتی خودتان می توانید اجزا را بروز رسانی کرده و این مشکل را مرتفع سازید اما یک AIO، به طور کلی برای بروز رسانی شدن طراحی نشده است. تمام کامپیوتر ها دارای بخشی هستند به نام BGA (یا Ball Grid Array) که در واقع، متصل کننده اجزای یک مادربرد به همدیگر است و چیپ ها، روی آن سوار می شوند. این بخش در واقع به مادربرد لحیم شده و توسط خود کاربر قابل تعویض نیست. در نتیجه شاید پردازنده ای که شما بخواهید آن را در کامپیوتر خود جای دهید، به طور کلی با BGA سیستم شما همخوانی نداشته باشد و متاسفانه راه حلی نیز برای این مشکل وجود ندارد.

 

محدودیت در بروزرسانی!

محدودیت در بروز رسانی کردن دستگاه، به معنای محدودیت در تعمیر آن نیز هست. All In One ی که شما می خرید در درجه اول طراحی شده تا همه جزییات آن، در کوچک ترین فضای ممکن جای گرفته و با هم به شکل هماهنگی کار کنند. نتیجه چنین کاری می شود کامپیوتری زیبا و بسیار پر زرق و برق که با از کار افتادن یک بخش آن، به شکل کامل بی استفاده می شود.

تصور کنید یک کامپیوتر رومیزی معمولی با کیس دارید؛ در صورتی که نمایشگر شما مشکل پیدا کند، به سادگی می توانید با صرف هزینه ای، آن را تغییر دهید اما اگر چنین اتفاقی برای یک All In one رخ دهد، کل سیستم شما بی ارزش شده است. البته شما باز هم قادر خواهید بود تا آن را تعمیر کرده و دوباره مورد استفاده قرار دهید اما هزینه این تعمیر، چند برابر خرید یک نمایشگر جداگانه خواهد بود.

درایو نوری، اسپیکرها، آداپتور وایرلس و بخش های دیگر نیز داستان مشابهی دارند و به راحتی می توان در یک کامپیوتر معمولی آنها را جایگزین کرد اما هزینه تعمیرات این بخش ها در یک All In one، حتی اگر تعمیر انجام شود، بسیار گزاف خواهد بود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *