اسمارت واچ ها چه ویژگی هایی دارند؟

یکی از گجت‌های کاربردی این روزها که بسیاری از افراد اقدام به خرید آن می‌نمایند، ساعت هوشمند است.

بنابراعلام هایتل، این کالای لوکس و کاربردی با توجه به داشتن قابلیت‌های زیاد به کاربران خود این امکان را می‌دهد که بتوانند همگام با تکنولوژی، نیازهای خود را در سریع‌ترین زمان ممکن و به بهترین شکل مرتفع نمایند. در زمان‌های گذشته بسیاری از افراد به ساعت‌های هوشمند به عنوان یک گجت لوکس نگاه می‌کردند اما با وجود تغییرات زیاد اعمال شده در عملکرد این نوع از محصولات، می‌توان گفت که این گجت لوکس بسیار کاربردی شده است.

افزایش علاقه مندی به ساعت‌های هوشمند در بازار باعث شده تا بسیاری از شرکت‌های مختلف وارد عرصه تولید این گونه ساعت‌ها شوند. امروز ساعت هوشمند توسط شرکت‌های مختلفی نظیر سامسونگ، هواوی، اپل و غیره تولید می‌شود. اگر بخواهید در مورد ساعت‌های هوشمند و عملکرد آن‌ها بیشتر بدانید و خرید این محصولات پرطرفدار را در برنامه خود قرار دهید بهتر است تا پایان همراه ما باشید.

اسمارت واچ

درک بهتر موضوع

اسمارت واچ در یک نگاه

مشخص است که Smart watch ساعت هوشمند و Phone watch ساعت موبایلی است. حالا در کارایی آنها چه تفاوتی با هم دیگه دارند و کدام بهتر است؟ کدام قوی‌تر است؟ کدام بیشتر مناسب ما هست؟ و آیا اصلا ما نیاز به این دو محصول داریم یا خیر؟

همانطور که میدانید اسمارت اصولاً به دستگاه هایی گفته می شوند که به دستگاه دیگری متصل میشوند و دارای سیستم عامل هستند و گاها از اینترنت پشتیبانی میکنند و در کل مجهز به هوش مصنوعی هستند و قادر به تصمیم‌گیری در کمترین زمان هستند و از این قبیل کارها.

اسمارت واچ ساعت های هوشمند هستند که به تلفن همراه شما وصل میشوند، ضربان قلب شما را محاسبه و ضبط میکنند قدم های شما را می شمارند و قابلیت پاسخگویی به تماس ها را دارند و همچنین میتوانند پیام های شما را نمایش دهند بعضی ها قابلیت مدیریت کل گوشی شما را دارند ولی فون واچ ها فراتر از اسمارت واچ ها هستند.

توضیح کوتاهی که به شما اعلام کردیم یک بخش کلی از مباحثی است که ما قرار است به آن بپردازیم ولی در ادامه در این مورد صحبت می‌کنیم که اسمارت واچ چگونه به وجود آمدن؟ اولین طراح و سازنده آن که بوده؟

تاریخچه اسمارت واچ

ساعت های هوشمند امروزی الهام گرفته از ساعتهای دیجیتالی گذشته است که اولین بار شرکت سیکو در سال ۱۹۷۸ اقدام به ساخت آن کرد ولی ساعتی که شرکت سیکو آن زمان ساخت تنها قابلیت ذخیره ۲۴ عدد را داشت که در آینده و در سال ۱۹۸۲ توانست ساعتی با مدل Data 2000 بسازد که قابلیت ذخیره دو هزار عدد را داشته باشد و علت نام گذاری آن نیز همین بود. شرکت سیکو در سال ۱۹۸۴ اولین ساعت دیجیتالی که قابلیت اتصال به کامپیوتر را داشت را طراحی و ساخت و این شروع روند ساخت ساعتهای هوشمند بود.

اولین ساعت هوشمند

در ژوئن سال 2000 ، IBM  نمونه اولیه ای از ساعت مچی که لینوکس را در اختیار داشت ، نمایش داد . نسخه اصلی تنها 6 ساعت عمر باتری داشت ، که بعداً به 12 ساعت افزایش یافت. این ساعت 8 مگابایت حافظه داشت و لینوکس 2.2 را اجرا می کرد. دستگاه بعداً با یک شتاب سنج ، مکانیسم ارتعاش و حسگر اثر انگشت به روز شد. IBM  برای ایجاد “WatchPad” همکاری خود را با شرکت Citizen Watch آغاز کرد.

WatchPad 1.5  دارای صفحه نمایش حساس به لمس تک رنگ 320 × 240 QVGA است و لینوکس 2.4 را اجرا می کند. همچنین دارای نرم افزار تقویم ، بلوتوث ، 8 مگابایت رم و 16 مگابایت حافظه فلش است.  Citizen  امیدوار بود که این ساعت را به دانشجویان و بازرگانان عرضه کند ، با قیمت خرده فروشی در حدود 399 دلار. اپسون سیکو ساعت مچی ساعت مچی Chrono-bit خود را در سپتامبر 2000 معرفی کرد. ساعتهای Chrono-bit  دارای یک حاشیه دوار برای ورودی داده ها ، همگام سازی داده های PIM از طریق کابل سریال ، و می توانند صورتهای تماشای سفارشی را بارگیری کنند.

در سال 2003 ، Fossil Wrist PDA  را منتشر کرد ، یک ساعت مجهز به سیستم عامل Palm  و دارای 8 مگابایت رم و 4 مگابایت حافظه فلش بود. این شامل یک قلم ساخته شده برای کمک به استفاده از صفحه نمایش کوچک تک رنگ ، با وضوح 160 پیکسل بود. اگرچه بسیاری از داوران ساعت را انقلابی اعلام کردند ، اما به دلیل وزن آن (108 گرم) مورد انتقاد قرار گرفت و در نهایت در سال 2005 قطع شد.

اولین سازنده ساعت هوشمندهای امروزی

در سال 2013 ، ادعای اولین بار ساعت هوشمند برای گرفتن توانایی کامل یک تلفن هوشمند توسط استارت آپ TrueSmart مطرح شد  TrueSmart .از یک کمپین Kickstarter سرچشمه گرفت که بالغ بر 1 میلیون دلار جمع آوری کرد و آن را به پنجمین موفق Kickstarter تا به امروز تبدیل کرد TrueSmart . اولین انتشار عمومی خود را در اوایل سال 2014 انجام داد.

Avi Greengart ، تحلیلگر دستگاههای مصرف کننده ، از شرکت تحقیقاتی فعلی تجزیه و تحلیل ، اظهار داشت که سال 2013 ممکن است “سال ساعت هوشمند” باشد ، زیرا “اجزای آن به اندازه کافی اندک و ارزان به دست آمده اند”. و بسیاری از مصرف کنندگان تلفن های هوشمند دارند که سازگار با یک دستگاه پوشیدنی هستند. فناوری پوشیدنی ، مانند Google Glass ، ممکن است سالانه به ارزش 6 میلیارد دلار در تجارت تبدیل شود و گزارش رسانه ای ژوئیه 2013 نشان داد که اکثر تولید کنندگان عمده لوازم الکترونیکی مصرفی در زمان انتشار مشغول انجام کار روی یک دستگاه ساعت هوشمند بودند.

ساعت هوشمند

نمایش تصویر پست

فون واچ

متاسفانه رزومه قوی از فون واچ ها در دسترس نیست ولی به طور کلی فون واچ به کالای پوشیدنی گفته میشود که ظاهرا شبیه ساعت میباشد ولی در باطن خود قلب یک تلفن همراه را دارند و کار آنها مشابه تلفن های هوشمند امروزی است ولی قدرت پردازش و خدمات رسانی آنها نسبت به موبایلهای امروزی پایینتر است.

اقلب به دلیل شباهت بسیار زیاد فون واچ و اسمارت واچ به آن اسمارت واچ گفته میشود ولی تفاوت اصاصی این دو با یکدیگر در قابلیت های بیشتر فون واچ ها میباشد

  • دارای دوربین
  • قابلیت نصب اپلیکیشن
  • دارای آنتن 2G/3G/4G
  • دارای اسپیکر صوتی
  • دارای قابلیت دستیار صوتی
  • دارای قابلیت نصب حافظه و سیم کارت
  • دارای بلوتوث و WiFi

شرکت های بزرگ همچون گوگل، اپل سامسونگ و از این قبیل هنوز اقدام به تولید فون واچ نکرده ولی خبرها آمده است که اپل و گوگل در حال نزدیک شدن به تولید این محصول فوق العاده هستند.

سیستم عامل

سیستم عاملهای اسمارت واچ ها متفاوت هستند اما معروفترین آنها watchOS و Wear OS  و Tizen هستند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *